Wilde Bloem Vuur Cirkel

In de Wilde Bloem Vuur Cirkel kom je thuis in jezelf, val je samen met de Medicijnvrouw die je bent, veranker je je eigen Wilde Natuur. Er is ruimte voor healing en transformatie tijdens deze Rite of Passage Cirkels. Welkom rond het Vuur…

 

“.. De wilde natuur herinnert ons aan de Ontembare Vrouw in onszelf, ze heeft de medicijnbundels bij zich die genezing brengen. Ze steekt zich met zekerheid en trots in haar eigen vel ongeacht de gaven en beperkingen van haar lichaam, ze spreekt en handelt ten behoeve van zichzelf, bewust en waakzaam, gebruikmakend van de ingeschapen vrouwelijke krachten van intuïtie en innerlijke aanschouwing, ze vindt haar eigen cyclus, ontdekt waar ze bij hoort en gaat met waardigheid vooruit …”

Clarissa Pinkola Estés – De Ontembare Vrouw –

Tijdens de Wilde Bloem Vuur Cirkels verbinden we ons met onze innerlijke Ontembare Vrouw, onze Medicijnvrouw, passie, kracht & zielsverlangen en bekrachtigen we onszelf en elkaar!

In een intieme groep van max 10 vrouwen kun je een serie van 7 Wilde Bloem Vuur Cirkels volgen rond de periode van de Volle Manen.

Praktisch:

  • data: woensdagavonden 22 nov & 27 dec 2023
  • tijd: 19:30 – 22:00
  • adres: Mettrayweg 20 in Zutphen
  • bijdrage: € 25,- (is de bijdrage niet passend bij jouw budget dan kunnen we samen kijken naar een alternatief)

Van te voren aanmelden en meer informatie via: info@wilde-bloem.nl