Agenda

Agenda

Facilitator Training Vrouwen-/Meidencirkel – rite of passage

Zondagen 27 oktober en 10 november 2024 (met mogelijkheid tot stage)

Wil jij de stappen van een Rite of Passage toepassen in je eigen werk, vrouwen- of meidencirkel?
De 2 daagse Facilitator Training geeft je inzicht in het toepassen van het framework van Rites of Passages, naast aspecten van sacred space, holding space en specifieke vrouwen/meidenthematiek. Er bestaat tevens een mogelijkheid om stage te lopen/assisteren bij een van onze weekenden voor moeders & dochters zodat je ervaring kunt opdoen in het werk.

Praktisch:
Locatie: de Wilde Bloem Yurt in Zutphen
Bijdrage: € 395,00
Aanmelding en extra informatie via info@wilde-bloem.nl

Moeder Dochter Weekend

21 & 22 september 2024

Wilde Bloem organiseert weekenden voor moeders en dochters (12 – 16 jaar) om samen de overgang van meisje naar jonge vrouw te vieren, een rite of passage. Ga je mee op reis?
We heten de meiden welkom in de cirkel van vrouwen, we delen verhalen en ervaringen, maken samen vuur en ZIJN vooral samen back to basic op een prachtige plek in de natuur.

Praktisch:
* Locatie in Heijen (dichtbij Gennep)
* bijdrage € 444,- (als koppel)
* informatie en aanmelden via info@wilde-bloem.nl

Vader Dochter Weekend

28 & 29 september 2024

Een weekend voor Vaders en Dochters om samen te ZIJN, te ontwikkelen en de vader-dochter-band te ontdekken en bekrachtigen.
We zijn Back to Basic op het prachtige plek in de natuur waar we vuur maken, verhalen delen en op avontuur gaan. Dochters zijn vanaf 10 jaar van harte welkom en er is geen max leeftijd voor de dochters. Het is op iedere leeftijd waardevol om deze bijzondere band te bekrachtigen.

Praktisch:
* Locatie in de buurt van Gennep (Heijen)
* Bijdrage € 444,00 per koppel
* Facilitators Agnes Eising & Lars Verburg
* Aanmelden & informatie via info@wilde-bloem.nl

Moeder Zoon Weekend

Voorjaar 2025

Een weekend voor Moeders en Zonen om jullie band te bekrachtigen. Back to basic, samen ZIJN, met uitdagingen en avontuur en ook een innerlijke reis voor zowel de moeders als de zonen. Leeftijd zonen vanaf 10 jaar en er is geen max leeftijd voor de zonen omdat het in iedere fase van jullie relatie fijn is om de band tussen moeder en zoon te bekrachtigen.

Praktisch:
* Locatie in de buurt van Gennep (Heijen)
* Bijdrage € 444,00 als koppel
* Facilitators Agnes Eising & Lars Verburg
* Info en aanmelden via info@wilde-bloem.nl

SpringFlower

1 – 3 mei 2025

De lente gathering van, voor en door meisjes, meiden, pubers & vrouwen van alle generaties waarbij we in een tribe samen zijn, op reis, de diepte in, ons spiegelen, samen vallen met de levensfase waarin we zitten en geïnspireerd raken door de fase waar we naartoe groeien. 

Welkom in de lente energie van Verwilderen, Verwonderen en Verankeren.

Een uitnodiging om een sprong in het diepe te nemen en volledig tot bloei te komen tijdens de reis van rups naar vlinder. Om verantwoordelijkheid te nemen voor de potentiële kracht die in ieder van ons huist en samen te vallen met jezelf – een inwijding – rite of passage.

Voor veel meer informatie check de website:  www.spring-flower.nl

Kracht van Menopauze

Tijdens de intense transitie fase van de Overgang gaat o.a. de hormoonhuishouding volledig op de schop wat ongelofelijk veel effect heeft op ons leven zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Gelukkig komt hier steeds meer informatie over, echter het is een fase in het leven waarvoor nog weinig erkenning is.
De intentie van de Kracht van Menopauze dag is eigenaarschap nemen over deze overgangsfase in ons leven, de keuzes die we maken, zelfliefde, herbronnen en de kracht vanuit je authentieke zelf verwelkomen, eren en bekrachtigen.

Praktisch:
* Zondag 3 november 2024 10:00 – 16:00
* Locatie: Wilde Bloem Yurt in Zutphen
* Bijdrage € 144,- (met potluck lunch)
* Aanmelden & info via info@wilde-bloem.nl

Bron Cirkel in de Yurt

Voel je welkom om te herbronnen, op te laden, de liefde voor jezelf weer te voelen en voeden. 1x per maand opent de Wilde Bloem Yurt haar deur voor de Bron Cirkel waarin ruimte is voor drum, klank, zang, sharing, inspiratie en vooral een warme bedding, terug naar de Bron, een thuiskomen.
Iedereen en alle leeftijden zijn welkom!

Praktisch:
Nieuwe data volgen

* Locatie: Wilde Bloem Yurt in Zutphen
* Bijdrage op basis van vrije gift
* aanmelden & info via info@wilde-bloem.nl

Egypte woestijnreis voor Moeders en Dochters (18+)

Samen met Maria Vendrik organiseren we een reis naar de White Desert in Egypte. Speciaal voor moeders en dochters (18+).

De woestijn is helend voor iedereen die daar rondreist, de stilte, de schoonheid, de kamelen, het zitten bij het kampvuur, het slapen onder de sterrenhemel, de verzorging door de plaatselijke begeleiding.

Maria organiseert en reist al jaren naar de diverse woestijnen in het Midden-Oosten en zal ook de organisatie op zich nemen. Agnes is ervaren in het Rite of Passage werk en zal ter plekke een aantal mooie moeder/dochter rituelen begeleiden.

We starten in Cairo en zullen de piramides bezoeken. Vervolgens rijden we naar een oasestad ver Egypte in om daarvandaan met jeeps de woestijn in te rijden, een paar dagen daarvan zullen we op kamelen verder de woestijn in trekken.

De woestijnreis zal plaatsvinden in het najaar van 2024 (2 – 11 oktober).
Mochten jullie interesse hebben, laat het ons weten via info@wilde-bloem.nl