Agenda

Facilitator Training Vrouwen-/Meidencirkel – rite of passage

Zondagen 22 oktober & zondag 19 november 2023 (met mogelijkheid tot stage)

Wil jij de stappen van een Rite of Passage toepassen in je eigen werk, vrouwen- of meidencirkel? De 2 daagse Facilitator Training geeft je inzicht in het toepassen van het framework van Rites of Passages, naast aspecten van sacred space, holding space en specifieke vrouwen/meidenthematiek. Er bestaat tevens een mogelijkheid om stage te lopen/assisteren bij een van onze weekenden voor moeders & dochters zodat je ervaring kunt opdoen in het werk.

Investering: € 395,00

aanmelding en extra informatie via info@wilde-bloem.nl

Moeder Dochter Weekend

2 & 3 september 2023

Wilde Bloem organiseert weekenden voor moeders en dochters (12 – 16 jaar) om samen de overgang van meisje naar jonge vrouw te vieren, een rite of passage. Ga je mee op reis? We heten de meiden welkom in de cirkel van vrouwen, we delen verhalen en ervaringen, maken samen vuur en ZIJN vooral samen back to basic op een prachtige plek in de natuur

informatie en aanmelden via info@wilde-bloem.nl

Vader Dochter Weekend

22 & 23 juni 2024

Een weekend voor Vaders en Dochters om samen te ZIJN, te ontwikkelen en de vader-dochter-band te ontdekken en bekrachtigen. We zijn Back to Basic op het prachtige plek in de natuur waar we vuur maken, verhalen delen en op avontuur gaan. Dochters zijn vanaf 10 jaar van harte welkom en er is geen max leeftijd voor de dochters. Het is op iedere leeftijd waardevol om deze bijzondere band te bekrachtigen. Facilitators Agnes Eising & Lars Verburg.

aanmelden & informatie via info@wilde-bloem.nl

Moeder Zoon Weekend

30 september & 1 oktober 2023, 8 & 9 juni 2024

Een weekend voor Moeders en Zonen om hun band te bekrachtigen. Back to basic, samen ZIJN, met uitdagingen en avontuur en ook een innerlijke reis voor zowel de moeders als de zonen. Leeftijd zonen vanaf 10 jaar en er is geen max leeftijd voor de zonen omdat het in iedere fase van jullie relatie fijn is om de band tussen moeder en zoon te bekrachtigen. Facilitators Agnes Eising & Lars Verburg.

20230507 SpringFlower 7253 Meisje Bellenblaas kl

SpringFlower

1 – 4 mei 2024 www.spring-flower.nl

Een 4 daagse lente gathering van en voor meisjes, meiden, pubers & vrouwen van alle generaties waarbij we in een tribe samen zijn, op reis, de diepte in, ons spiegelen, samen vallen met de levensfase waarin we zitten en geïnspireerd raken door de fase waar we naartoe groeien. 

Welkom in de lente energie van Verwilderen, Verwonderen en Verankeren. 

Een uitnodiging om een sprong in het diepe te nemen en volledig tot bloei te komen tijdens de reis van rups naar vlinder. Om verantwoordelijkheid te nemen voor de potentiële kracht die in ieder van ons huist en samen te vallen met jezelf – een inwijding – rite of passage. www.spring-flower.nl

Kracht van Menopauze

Kracht van Menopauze
You’re in service to the intelligence of Wildness, the power of the Feminine
De missie van Menopauze is om je thuis bij jezelf te laten aankomen. Liefde en compassie voor alle delen van en in jezelf. Tijdens een ceremoniële dag bekrachtigen we deze transformerende fase.
Praktisch:
* Zondag 8 oktober 10:00 – 16:00
* Locatie: Maanbloem in Zutphen
* Bijdrage € 150,- (met potluck lunch)
* aanmelden & info via info@wilde-bloem.nl

 

Wilde Bloem Vuur Cirkel

Maandelijks rondom Volle Maan verbinden met de Wilde Vrouw in jou. Een plek om jezelf te verankeren. Wees Welkom rond het Vuur
Praktisch:
* Woensdagavonden: 30/8, 27/9, 25/10, 22/11, 27/12
* Locatie: Maanbloem in Zutphen
* Bijdrage € 25,-
* aanmelden & info via info@wilde-bloem.nl