Agenda

Facilitator Training Vrouwen-/Meidencirkel – rite of passage

Zondagen 20 oktober en 10 november 2024 (met mogelijkheid tot stage)

Wil jij de stappen van een Rite of Passage toepassen in je eigen werk, vrouwen- of meidencirkel?
De 2 daagse Facilitator Training geeft je inzicht in het toepassen van het framework van Rites of Passages, naast aspecten van sacred space, holding space en specifieke vrouwen/meidenthematiek. Er bestaat tevens een mogelijkheid om stage te lopen/assisteren bij een van onze weekenden voor moeders & dochters zodat je ervaring kunt opdoen in het werk.

Praktisch:
Locatie: de Wilde Bloem Yurt in Zutphen
Bijdrage: € 395,00
Aanmelding en extra informatie via info@wilde-bloem.nl

Moeder Dochter Weekend

23 & 24 maart  en 21 & 22 september 2024

Wilde Bloem organiseert weekenden voor moeders en dochters (12 – 16 jaar) om samen de overgang van meisje naar jonge vrouw te vieren, een rite of passage. Ga je mee op reis?
We heten de meiden welkom in de cirkel van vrouwen, we delen verhalen en ervaringen, maken samen vuur en ZIJN vooral samen back to basic op een prachtige plek in de natuur.

Praktisch:
* Locatie in Heijen (dichtbij Gennep)
* bijdrage € 444,- (als koppel)
* informatie en aanmelden via info@wilde-bloem.nl

Vader Dochter Weekend

22 & 23 juni 2024

Een weekend voor Vaders en Dochters om samen te ZIJN, te ontwikkelen en de vader-dochter-band te ontdekken en bekrachtigen.
We zijn Back to Basic op het prachtige plek in de natuur waar we vuur maken, verhalen delen en op avontuur gaan. Dochters zijn vanaf 10 jaar van harte welkom en er is geen max leeftijd voor de dochters. Het is op iedere leeftijd waardevol om deze bijzondere band te bekrachtigen.

Praktisch:
* Locatie in de buurt van Gennep (Heijen)
* Bijdrage € 444,00 per koppel
* Facilitators Agnes Eising & Lars Verburg
* Aanmelden & informatie via info@wilde-bloem.nl

Moeder Zoon Weekend

8 & 9 juni 2024

Een weekend voor Moeders en Zonen om hun band te bekrachtigen. Back to basic, samen ZIJN, met uitdagingen en avontuur en ook een innerlijke reis voor zowel de moeders als de zonen. Leeftijd zonen vanaf 10 jaar en er is geen max leeftijd voor de zonen omdat het in iedere fase van jullie relatie fijn is om de band tussen moeder en zoon te bekrachtigen.

Praktisch:
* Locatie in de buurt van Gennep (Heijen)
* Bijdrage € 444,00 als koppel
* Facilitators Agnes Eising & Lars Verburg
* Info en aanmelden via info@wilde-bloem.nl

20230507 SpringFlower 7253 Meisje Bellenblaas kl

SpringFlower

1 – 4 mei 2024

De lente gathering van, voor en door meisjes, meiden, pubers & vrouwen van alle generaties waarbij we in een tribe samen zijn, op reis, de diepte in, ons spiegelen, samen vallen met de levensfase waarin we zitten en geïnspireerd raken door de fase waar we naartoe groeien. 

Welkom in de lente energie van Verwilderen, Verwonderen en Verankeren.

Een uitnodiging om een sprong in het diepe te nemen en volledig tot bloei te komen tijdens de reis van rups naar vlinder. Om verantwoordelijkheid te nemen voor de potentiële kracht die in ieder van ons huist en samen te vallen met jezelf – een inwijding – rite of passage.

Voor veel meer informatie check de website:  www.spring-flower.nl

Kracht van Menopauze

Kracht van Menopauze
You’re in service to the intelligence of Wildness, the power of the Feminine

De missie van Menopauze is om je thuis bij jezelf te laten aankomen. Liefde en compassie voor alle delen van en in jezelf. Tijdens een ceremoniële dag bekrachtigen we deze transformerende fase.

Praktisch:
* Zondag 3 maart 2024 10:00 – 16:00
* Locatie: Maanbloem in Zutphen
* Bijdrage € 144,- (met potluck lunch)
* Aanmelden & info via info@wilde-bloem.nl

Bron Cirkel in de Yurt

Voel je welkom om te herbronnen, op te laden, de liefde voor jezelf weer te voelen en voeden. 1x per maand opent de Wilde Bloem Yurt haar deur voor de Bron Cirkel waarin ruimte is voor drum, klank, zang, sharing, inspiratie en vooral een warme bedding, terug naar de Bron, een thuiskomen.
Iedereen en alle leeftijden zijn welkom!

Praktisch:
* Woensdagavonden: 14 febr,  13 mrt, 10 april (inloop vanaf 19:15, start 19:30 tot max 21:30)
* Locatie: Wilde Bloem Yurt in Zutphen
* Bijdrage € 22,- per keer/ € 55,- voor de 3 avonden (of wat voor jou haalbaar is)
* aanmelden & info via info@wilde-bloem.nl

Rite of Passage voor Jong Volwassenen in de Vogezen

Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud?

Ben jij zoekende in wat je volgende stap in je leven gaat worden?

Wil je jezelf persoonlijk verder ontwikkelen als jonge man/vrouw?

Ben je bereid om samen met een bijzondere groep mensen een uitdaging aan te gaan die je leven op een positieve manier gaat veranderen?

 

Gedurende dit lange weekend zal een groep mannen en vrouwen samen komen om te reflecteren waar ze op dat moment staan in hun leven, waar ze naartoe willen groeien en wat ze ervoor moeten doen om daar te komen.

Onder de professionele leiding van een team Rite of Passage facilitators worden ze meegenomen in dit transformerende en levens veranderende proces, op een prachtige plek in de natuur van de Franse Vogezen. Ze zullen volledig worden losgekoppeld van hun dagelijkse leven en daardoor een diepere verbinding met zichzelf en hun omgeving creëren.

Praktisch:
Datum: Donderdag 12 t/m zondag 15 september 2024
Locatie: De Wolvenvallei, Vogezen (Noord-Frankrijk)

Het transport is inclusief!
Op locatie wordt er tijdens deze dagen heerlijk gezond voor jullie gekookt door een professionele kok. 

Meer informatie klik hier,

Egypte woestijnreis voor Moeders en Dochters (18+)

Samen met Maria Vendrik organiseren we een reis naar de White Desert in Egypte. Speciaal voor moeders en dochters (18+).

De woestijn is helend voor iedereen die daar rondreist, de stilte, de schoonheid, de kamelen, het zitten bij het kampvuur, het slapen onder de sterrenhemel, de verzorging door de plaatselijke begeleiding.

Maria organiseert en reist al jaren naar de diverse woestijnen in het Midden-Oosten en zal ook de organisatie op zich nemen. Agnes is ervaren in het Rite of Passage werk en zal ter plekke een aantal mooie moeder/dochter rituelen begeleiden.

We starten in Cairo en zullen de piramides bezoeken. Vervolgens rijden we naar een oasestad ver Egypte in om daarvandaan met jeeps de woestijn in te rijden, een paar dagen daarvan zullen we op kamelen verder de woestijn in trekken.

De woestijnreis zal plaatsvinden in het najaar van 2024 (2 – 11 oktober).
Mochten jullie interesse hebben, laat het ons weten via info@wilde-bloem.nl