Moeder zoon weekend

Moeder zoon weekend

Don’t Talk: Act – Don’t Say: Show – Don’t Promise: Prove

Tijdens het Moeder Zoon Weekend zijn zonen vanaf 10 jaar van harte welkom om samen met hun moeder op reis te gaan. Een avontuurlijke reis back to basic op een prachtige plek in de natuur.

Samen met Lars Verburg van Rites of Passages NL heet ik jullie van harte welkom om te verbinden, jullie band te bekrachtigen vuur te maken, te waken, te spelen, in moedercirkel en jongenscirkel te zijn. Zowel een fysieke als innerlijke reis die jullie speciale band centraal stelt. Voor de moeders om zich bewust te worden dat je je zoon los kunt laten, dat je je eigen plek en ruimte inneemt als vrouw en voor de jongens om hun eigen pad te gaan bewandelen, vanuit respect voor elkaar, respect voor het mannelijke en het vrouwelijke.

Praktisch:

  • 8 & 9 juni 2024
  • Bijdrage: € 444,- (als koppel voor het zorgvuldig samengesteld programma, incl heerlijke maaltijden en overnachting in eigen tent)
  • voor moeders met zonen vanaf 10 jaar (zonder max leeftijd zonen)
  • extra informatie en aanmelden via info@wilde-bloem.nl

 

Review Moeder Zoon Weekend juni 2023:

Wat een fantastisch weekend was dit voor ons allebei!
Zowel vanwege het geweldige diepgaande, speelse, afwisselende programma als de manier waarop jullie het veld en de bedding samen neerzetten.
Nog nooit heb ik bij een groepsactiviteit zo’n veilige bedding ervaren als dit weekend. Echt fantastisch jullie samenwerking en hoe jullie een veld neerzetten waarin wij ons op ons gemak voelden en onszelf konden zijn.
Ik vond dat er een perfecte balans was tussen tijd samen met mijn zoon doorbrengen en de tijd die we juist uit elkaar waren om los van elkaar dingen te ervaren. Zo waardevol om als moeders samen tijd door te brengen, om ook andere jongens te leren kennen en dat de jongens onderling samen tijd doorbrengen met de mannen die een geweldig voorbeeld voor ze zijn.
Het hele weekend is heel ervaringsgericht en daardoor waren we echt even los van onze gewone wereld, in het hier en nu aanwezig. Van begin tot eind heb ik genoten met ook diepe rakingen van vooral dankbaarheid. Ik ben zo blij dat mijn zoon deze ervaringen mocht beleven, dat voelt heel waardevol voor zijn verdere ontwikkeling.
En voor de mijne, want zelf heb ik ook veel geleerd en voel ik me geïnspireerd om een aantal nieuwe dingen thuis te integreren in het begeleiden van mijn zoon. Daarin was het heel waardevol dat er ook wat oudere jongens aanwezig waren, zodat ik kon zien waar mijn zoon naar toe groeit en welke uitdagingen dat voor mij als moeder kan geven. De moedercirkels waren daarin een fijne verdieping om ervaringen uit te wisselen. Alleen al de herkenning is helend!
Hier komt nog bij de geweldig mooie plek in de natuur met een fijne energie en het heerlijke gezonde eten! Kortom, een fantastische ervaring die ons enorm veel heeft gebracht en waar we nog vaak aan zullen terugdenken.
Allebei zeiden we bij het naar huis rijden: volgend jaar weer!
Dank jullie wel!