Healing sessies

“A healer is not someone you go to for healing,  a healer is someone who helps you to find the key within you, for your own ability to heal”

 

In een individuele sessie kijk ik graag met je mee hoe jij weer stroming in je leven brengt. Ben je op enig moment vastgelopen in een fase in je leven dan kijk ik via sjamanistische technieken met je mee waar de bron van deze blokkade zit. Vaak zijn er terugkerende patronen in verschillende fases in je leven waardoor het niet lekker doorstroomt. Hier kan een Soul Retrieval haar werk doen en soms het verwijderen van koorden of blokkades die jou uit je gronding en contact met jezelf houden.

Soul Retrieval is heelheid brengen daar waar door een traumatische ervaring zoals een ongeluk of bijvoorbeeld misbruik een deel van jouw ziel of essentie bij je weg is gegaan. Door de sjamanistische techniek van Soul Retrieval kun je je weer compleet en heel voelen. Deze techniek heb ik zelf mogen ervaren en doorgeven en ik weet en zie dat het werkt.
De glans en sprankeling in de ogen komt weer terug, je voelt je opgeruimd en je hele systeem kan tot rust komen. Je voelt gronding, stevigheid en kunt beter “aarden”.

 

Tarieven (incl 21 % btw):

  • Soul Retrieval  € 150,00 (bestaande uit één lange of twee kortere sessies)
  • vervolg Healing Sessie € 75,00

Een ervaring van één van mijn cliënten:

“Een tijdje geleden mocht ik bij Agnes een Soul Retrieval doen. Voor mij een hele bijzondere ervaring en het heeft mij veel gebracht. In de eerste sessie hebben we gekeken op welk moment er delen bij mij weg zijn gegaan. Agnes is zo rustig, inlevend en liefdevol dat ik naar dit kwetsbare stuk toe kon gaan. Ook hebben we middels meditatie gekeken welk dier mij zou helpen. Voor mij was dat de eekhoorn. Weer thuis kreeg ik de opdracht me te verdiepen en te verbinden met de eekhoorn.

Een week later volgde de soulretreval. Wauw wat was dat bijzonder. Samen gingen we op reis. Ik naar mijn eigen fijne plek en Agnes naar de midden en bovenwereld. De grootmoeders staan in een kring om mij heen om mij te steunen. Ook Agnes ziet dat dit gebeurd, we zijn zo verbonden. Ik zou de pijn in mijn vrouwenlijn nooit hebben kunnen doorbreken zonder het voorwerk van de grootmoeders en mijn moeder. Dit hebben we samen gedaan.

Ook in deze sessie is Agnes zo liefdevol en straalt ze zo’n rust uit. Ik voel me zo veilig dat ik mijn meest kwetsbare kant durf te laten zien. Ik mag weer zijn wie ik echt ben.

Nu een paar maanden later kan ik echt voelen wat het met mij heeft gedaan. Ik voel zoveel meer rust, kan er helemaal zijn voor mijn innerlijk kind en troosten als dat even nodig is. Ik voel veel sterker en kan steeds beter voor mijzelf zorgen. Ik kies nu in liefde voor mijzelf.
Voor het eerst in mijn leven mag ik mijn eigen  pad lopen en me ontwikkelen. Ik ben zo dankbaar.”

Meer informatie over Soul Retrieval vind je oa in de boeken:
* Afdalen in je Ziel – Alberto Villoldo
* Soul Retrieval – Sandra Ingerman