Sessies

– Individuele Sessies –

Coaching, Soul Retrieval  & Overgangsrituelen

– Herbronnen –

 

Coaching 

In het ouderschap en ook je persoonlijke leven kun je op enig moment vastlopen. Graag kijk ik met je mee. Vanuit jarenlange ervaring in het faciliteren van Moeder Dochter Weekenden bied ik graag coaching aan voor moeders van dochters die de reis van meisje naar vrouw maken. Hoe kun je er voor je dochter zijn in deze uitdagende fase? Hoe zorg je hierin goed voor jezelf? Hoe kun je jouw rol als moeder weer helder en zuiver innemen? Je maakt een overgang van “verzorger” naar steeds meer “begeleider”. Een pad van vrijgeven en vertrouwen. (ook voor zonen!)

Tevens bied ik coaching aan voor vaders van dochters die zichzelf tegen komen in het vaderschap. Wat heeft een dochter in de puberteit nodig van haar vader? Hoe kun je haar begeleiden in het gezonde vrouwelijke en mannelijke? Hoe laat je haar stappen in de wereld zetten?

Soul Retrieval

Naast coaching voor ouders begeleid ik Soul Retrieval sessies. Een sjamanistische techniek waarbij de bron van blokkades doorstroming kan vinden. Vaak zijn er terugkerende patronen in verschillende fases in je leven waardoor het niet lekker doorstroomt. Hier kan een Soul Retrieval haar werk doen en soms het verwijderen van koorden of blokkades die jou uit je gronding en contact met jezelf houden.

Soul Retrieval is heelheid brengen daar waar door een traumatische ervaring zoals een ongeluk of bijvoorbeeld misbruik een deel van jouw ziel of essentie bij je weg is gegaan. Door de sjamanistische techniek van Soul Retrieval kun je je weer compleet en heel voelen. Deze techniek heb ik zelf mogen ervaren en doorgeven en ik weet en zie dat het werkt.
De glans en sprankeling in de ogen komt weer terug, je voelt je opgeruimd en je hele systeem kan tot rust komen. Je voelt gronding, stevigheid en kunt beter “aarden”.

 

Overgangsritueel voor iedere levensfase

Een overgangsritueel is enorm waardevol in iedere levensfase zowel bij zwangerschap, geboorte, puberteit, uit huis gaan, huwelijk, menopauze, Elderschap als het sterven. Voor iedere overgang kunnen we een individueel overgangsritueel creëren. Dit kan zowel bij mij in de Wilde Bloem Yurt als bij jouw thuis. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Tarieven (incl 21 % btw):

  • Coaching  € 66,-/u (kan zowel live als online)
  • Soul Retrieval  € 155,00 (bestaande uit één lange of twee kortere sessies
  • Healing Sessie € 77,00
  • Individueel Overgangsritueel (in overleg)

Een ervaring van één van mijn cliënten:

“Een tijdje geleden mocht ik bij Agnes een Soul Retrieval doen. Voor mij een hele bijzondere ervaring en het heeft mij veel gebracht. In de eerste sessie hebben we gekeken op welk moment er delen bij mij weg zijn gegaan. Agnes is zo rustig, inlevend en liefdevol dat ik naar dit kwetsbare stuk toe kon gaan. Ook hebben we middels meditatie gekeken welk dier mij zou helpen. Voor mij was dat de eekhoorn. Weer thuis kreeg ik de opdracht me te verdiepen en te verbinden met de eekhoorn.

Een week later volgde de soulretreval. Wauw wat was dat bijzonder. Samen gingen we op reis. Ik naar mijn eigen fijne plek en Agnes naar de midden en bovenwereld. De grootmoeders staan in een kring om mij heen om mij te steunen. Ook Agnes ziet dat dit gebeurd, we zijn zo verbonden. Ik zou de pijn in mijn vrouwenlijn nooit hebben kunnen doorbreken zonder het voorwerk van de grootmoeders en mijn moeder. Dit hebben we samen gedaan.

Ook in deze sessie is Agnes zo liefdevol en straalt ze zo’n rust uit. Ik voel me zo veilig dat ik mijn meest kwetsbare kant durf te laten zien. Ik mag weer zijn wie ik echt ben.

Nu een paar maanden later kan ik echt voelen wat het met mij heeft gedaan. Ik voel zoveel meer rust, kan er helemaal zijn voor mijn innerlijk kind en troosten als dat even nodig is. Ik voel veel sterker en kan steeds beter voor mijzelf zorgen. Ik kies nu in liefde voor mijzelf.
Voor het eerst in mijn leven mag ik mijn eigen  pad lopen en me ontwikkelen. Ik ben zo dankbaar.”

Meer informatie over Soul Retrieval vind je oa in de boeken:
* Afdalen in je Ziel – Alberto Villoldo
* Soul Retrieval – Sandra Ingerman