Team

Mijn naam is Agnes Eising , oprichtster van Wilde Bloem en de SpringFlower Gathering. Ik draag bij vanuit mijn kennis, kwaliteiten, levenservaring, creativiteit en passie.

In mijn leven bewandel ik mijn pad op eigen wijze. Opgroeiend in de natuur, rechtenstudie in de stad, werkend in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer met een “wilde bloemen” winkel in hartje Den Haag, momenteel vooral mezelf: Wilde Bloem. Mijn hart ligt bij het Rite of Passage werk en moederschap van drie pubers waarbij de aarde & bloemen mijn medicijn zijn en ik een enorm vertrouwen en sprankeling voel naar en in het leven.

Zelf heb ik een bewuste overgang van meisje naar jonge vrouw gemist en dit maakte me altijd nieuwsgierig naar hoe het anders zou kunnen. Inmiddels weet ik dat het anders kan en deze kennis en ervaring deel ik graag. Het moederschap (een dochter en twee zonen), diverse opleidingen waaronder trainingen Rites of Passages, Fire Keeper en sjamanistische technieken maken me tot een rijker en completer mens/vrouw en hebben me gevormd tot wie ik nu ben en wat ik de wereld te bieden heb.

Het is mijn missie en passie om onze huidige en volgende generatie vrouwen, te inspireren om zich bewust te zijn van hun innerlijke kracht, eigenwaarde en zelfliefde, deze te behouden en bekrachtigen tijdens de verschillende fases in het leven. Samen met mijn dierbare collega’s die jongens en mannen begeleiden dragen wij bij om de wereld vanuit een open hart tot bloei te laten komen.

Lars Verburg is oprichter van RiteofPassage.nl en heeft na zijn opleiding werktuigbouwkunde 10 jaar bij een groot high-tech bedrijf gewerkt. Op 34 jarige leeftijd begon het te kriebelen en is hij met zijn vrouw en twee zoons naar Australië verhuisd. Daar heeft hij opleidingen gevolgd en heeft hij nauw samengewerkt met o.a. Dr Arne Rubinstein, CEO van ‘The Making of Men’ en ‘Rite of Passage Institute’, die internationaal bekend staat als expert op het gebied van opgroeiende tieners en Rite of Passage.

 

Door zijn jarenlange ervaring heeft Lars een uniek programma ontwikkeld dat voor iedereen toegankelijk is. Met zijn enthousiasme, mensenkennis en down to earth mentaliteit weet hij de deelemers mee te nemen in een ervaring die ze nooit meer zullen vergeten.

 

“Na 10 jaar als ingenieur gewerkt te hebben, voelde er iets niet compleet. Ik genoot van de dingen die ik deed, maar er waren momenten waarop ik te weinig voldoening voelde. Er veranderde veel toen ik vader werd. Verantwoordelijkheid, onvoorwaardelijke liefde, maar vooral de intentie om de best mogelijke vader te zijn voor mijn jongens was een gevoel dat ik nooit eerder had ervaren. Deze intentie bracht me dichter bij mezelf en leidde me tot dit werk. De voldoening die ik krijg van het samen zien groeien van vader en zoon, is voor mij immens waardevol.” 

20220506_SpringFlower_1964_Voorbereiding_VuurSpringen_Susanne_kl
Mijn naam is Suzanne. Ik ben een ‘wilde’ vrouw.
Het Rite of Passage werk kwam in mijn leven tijdens een reis naar Nieuw-Zeeland, waar ik na een diepe initiatie in het leven, op zoek was, naar wat ik diep van binnen al kende en me altijd herinnerd heb. Een manier van samenleven, samen wonen, lief hebben en leren in een tribe. Gelijkwaardig, in ieders eigenheid, met ieders eigen kwaliteit en eigen – wijsheid, vanuit onvoorwaardelijke liefde en vrijheid. Elke levensfase erend.
Deze reis die ik maakte was voor mij een Rite of Passage. Ik was continue op zoek naar initiaties en overgangsrituelen, waarin ik delen van mijzelf kon hervinden en herenigen. Om geïnitieerd mijzelf en mijn werk waardig de wereld in te brengen.
Na mijn reis in Nieuw-Zeeland heb ik de Facilitator Training gevolgd bij Dr. Arne Rubinstein en sindsdien assisteer ik, Agnes en Lars, met liefde en toewijding, om dit werk de wereld in te brengen.