Moeder dochter woestijnreis

20221031_150057

Moeder dochter woestijnreis

Samen met Maria Vendrik organiseren we een reis naar de White Desert in Egypte. Speciaal voor moeders en dochters (18+). De woestijn is helend voor iedereen die daar rondreist, de stilte, de schoonheid, de kamelen, het zitten bij het kampvuur, het slapen onder de sterrenhemel, de verzorging door de plaatselijke begeleiding.

Maria organiseert en reist al jaren naar de diverse woestijnen in het Midden-Oosten en zal ook de organisatie op zich nemen. Agnes is ervaren in het Rite of Passage werk en zal ter plekke een aantal mooie moeder/dochter rituelen begeleiden.

Reisschema:

Na aankomst in Caïro brengt een chauffeur ons naar een Bed & Breakfast met uitzicht op de piramides. De volgende dag bezoeken we de piramides en de sfinx. De dag daarna rijden we naar Baharyia oase in de Libische-/Westelijke woestijn: een rit van 5 uur. Daar overnachten we in het Elysium: een prachtige, rustige plek in deze oasestad.
De volgende ochtend rijden we met jeeps verder de woestijn in om vervolgens 4 dagen met kamelen verder te trekken door de Crystal Mountains, Black Desert en White Desert.
Tijdens het verblijf in de woestijn begeleidt Agnes ons in de Rite of Passage, de rituelen voor moeder en dochter. Dit is haar expertise. In combinatie met het slapen onder de sterrenhemel en verzorgd worden door de plaatselijke bevolking, maakt dit deze reis onvergetelijk!

Groepsgrootte: 10 personen (nog plaats voor 3 moeders/dochters)

Data: 2 – 11 oktober 2024

Kosten deelname: € 1350,-
Dit is inclusief transfer en overnachting met ontbijt in Caïro, transfer en naar Elysium, woestijntrip met vervoer, verzorging en kamelen.
Vlucht, diners Caïro, toegang piramide, gids en tips zijn niet inbegrepen.

Voor meer informatie en aanmelding : m.vendrik@planet.nl (Maria) of info@wilde-bloem.nl (Agnes)