Moeder Dochter Weekend

Moeder dochter weekend

Wilde Bloem organiseert 2x per jaar een Moeder Dochter Weekend voor 12-16 jarige dochters. Dit jaar ook een Volwassen Dochter (18+) en Moeder weekend incl zweethut in Noord Nederland en voor deze levensfase tevens een Moeder Dochter Woestijnreis in Egypte.

 

Moeder Dochter Rite of Passage Weekend (12- 16 jr)

  • Heb jij zin in een weekend vol in verbinding met je tienerdochter (12-16 jr)?
  • Ben je er klaar voor om een stap te zetten in de relatie met je dochter tijdens haar reis van meisje naar vrouw?
  • Wil je dochter meer vrijheid ervaren en gezien worden als onafhankelijke jonge vrouw die ze straks is?
    Kom dan naar het Moeder Dochter Rite of Passage Weekend van Wilde Bloem

Wat gaan we doen en waarom?
Middels een zorgvuldig samengesteld programma zullen we verhalen met elkaar delen, ontspanningsoefeningen doen, vuur maken, creatief bezig zijn en op zondag zullen we de meiden op een respectvolle en waardevolle manier verwelkomen tijdens een hedendaags ritueel wat we met elkaar vormgeven. Deze ervaring zal je als moeder en dochter dichter bij elkaar brengen. Er zal wederzijds respect en waardering zijn voor elkaar omdat je intens met elkaar samen bent. Door bewust stil te staan bij de overgangsfase van meisje naar vrouw kunnen meiden zich meer bewust worden van de keuzes die ze maken, stevig met beide benen op de grond staan en meer inzicht krijgen in eigen kwaliteiten en talenten.

We starten zaterdag om 10:00 en zullen zondag rond 16:00 afsluiten.  We zijn back to basic buiten en ontmoeten elkaar rond het vuur.
Samen met een team van ervaren vrouwen van verschillende leeftijden zullen we een prachtig weekend verzorgen.

Praktisch:

* 21 & 22 september 2024
* Locatie: Landgoed in Heijen, back to basic buiten!
* Bijdrage: € 444,00 (per koppel voor zorgvuldig samengesteld programma, heerlijke maaltijden en overnachting in eigen tent)
* Aanmelden en extra informatie via info@wilde-bloem.nl

Misschien heb je nog vragen of wil je meer specifieke informatie laat me dit dan gerust weten.
Voel je meer dan welkom!

 

Volwassen Dochter (18+) & Moeder Weekend incl zweethut ceremonie

Graag verwelkom ik samen met Dorien Kerkhof volwassen dochters (18+) met hun moeders tijdens een verdiepend weekend waarbij de zweethut ceremonie onderdeel is van het transformerende werk.
De band/relatie die jullie met elkaar hebben zal extra verdiept worden. Jullie komen op vrijdagavond rond 18:00 aan waarbij we gezamenlijk een heerlijke maaltijd nuttigen. Jullie kunnen van te voren zelf bepalen hoe en waar jullie willen slapen in overleg met de eigenaren van Inn Saei, de prachtige idyllische locatie van Natasja en Ramon. Zaterdag staat geheel in het teken van de zweethut ceremonie waarbij jullie relatie onderling als ook de relatie met jezelf centraal staat.
Op zondag sluiten we het weekend in de ochtend af met een erings- & bekrachtigingsceremonie waarna jullie de integratie in kunnen gaan op weg naar huis.
Onze partners Ridder & Arian zullen aanwezig zijn als space holders, koks en fire keepers.
Praktisch:
* vr 24 mei vanaf 18:00 – zondag 26 mei 12:00
* bijdrage: € 188,- pp incl zorgvuldig samengesteld programma, zweethut en eten & drinken. (we vragen jullie een bijdrage te leveren aan de potluck maaltijd op zaterdag na afloop van de zweethut, dit is onderdeel van de ceremonie)
– exclusief overnachting: deze kun je zelf kiezen en boeken bij Inn Saei (prijzen variëren van € 15,- pppn tot €100,- pppn)
* we werken met een kleine groep dus er is een beperkt aantal plaatsen
* aanmelden en extra info via info@wilde-bloem.nl

Ervaringen van Moeders: