Kracht van Menopauze

” Als een meisje begint te menstrueren ontdekt ze haar kracht.
Een vrouw die moeder wordt gebruikt haar kracht.
Een vrouw die in de menopauze komt wordt haar kracht “
– Lakota spreekwoord – 
De fase van de Overgang sluipt er in eerste instantie vaak onopgemerkt in waarbij niet te duiden klachten, ongemakken en stemmingswisselingen je leven nogal overhoop kunnen gooien. De hormoonhuishouding gaat volledig op de schop in deze fase wat ongelofelijk veel effect heeft op ons leven zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Gelukkig komt hier steeds meer informatie over, echter het is een fase in het leven waarvoor nog weinig erkenning is.
Fijn dus om je te kunnen verwelkomen tijdens de Kracht van Menopauze dag waarbij we bewust stil staan bij deze Rite of Passage vol challenges. De intentie van de dag is eigenaarschap nemen over deze fase in ons leven, de keuzes die we maken, zelfliefde, herbronnen en de kracht vanuit je authentieke zelf verwelkomen, eren en bekrachtigen.

Een rituele dag om bewust stil te staan bij het afscheid van de levensfase die je ontgroeit, een bekrachtiging van de Overgangsfase en tevens verwelkomen van je nieuwe levensfase vol gratie en compassie. Welkom vrouwen voor, tijdens, in en voorbij de Overgang!

Bewustwording van de fase van de Overgang en hierover te delen met andere vrouwen, alles wat niet meer dient los te laten en een nieuwe levensfase te verwelkomen, kunnen je leren surfen op de golven van je hormoonhuishouding. Zo kan de levensfase rondom Menopauze een boeiend avontuur zijn waarin je jezelf nog beter leert kennen en volledig in je kracht komt te staan.
Door goed voorbereid en bewust om te gaan met Menopauze en de intense periode van soms wel 10 jaar die hieraan vooraf gaat, kan het een helende reis in zelfliefde, eigenwaarde, groei & ontwikkeling zijn.
Praktisch:
* Zondag 3 november 2024 10:00 – 16:00
* Locatie: Wilde Bloem Yurt in Zutphen
* Bijdrage € 144,- (met potluck lunch)
* Aanmelden & info via info@wilde-bloem.nl