SpringFlower

20230507 SpringFlower 7253 Meisje Bellenblaas kl
SpringFlower is een 4 daagse Lente Gathering van en voor dochters, moeders, grootmoeders, vrouwen van alle generaties & leeftijden van baby tot elder waarbij we in een tribe samen zijn, een verdiepende reis maken binnen een Rite of Passage.

Welkom in de Meivakantie waarin we de Lente vieren door te Verwilderen, Verwonderen en Verankeren.

1 – 4 Mei 2024

We nemen je mee in een reis langs de elementen Aarde, Vuur, Water & Lucht door middel van inspiratie sessies, dans, muziek, spel en andere activiteiten.

Een uitnodiging om een sprong in het diepe te nemen en volledig tot bloei te komen tijdens de reis van rups naar vlinder . Om verantwoordelijkheid te nemen voor de potentiële kracht die in ieder van ons huist en samen te vallen met jezelf – een inwijding – rite of passage.

Met SpringFlower creëren we samen een veld van Feminine Energy waarin we onszelf voeden en onze dochters, volgende generatie (daarvoor hoef je geen fysieke dochter te hebben) laten voelen wat een enorme kracht en liefde zij in zichzelf dragen. Door onze vrouwelijke essentie te eren, laten stralen en stromen brengen we harmonie en balans in onszelf, in onze voormoederlijnen en in de wereld. Hierdoor kunnen onze dochters en de volgende generaties opgroeien met een vanzelfsprekend besef dat zij waardevol zijn, dat er van ze wordt gehouden zoals ze zijn, dat ze erbij horen en bijdragen door moeiteloos en met plezier zichzelf te zijn..

www.spring-flower.nl