Vader dochter weekend

Vader dochter weekend

28 & 29 september 2024 zal het volgende Vader Dochter Weekend plaatsvinden.

Een life changing en onvergetelijke ervaring met vaders en dochters back to basic samen op een prachtige plek in de natuur. Samen op avontuur, tijd voor elkaar, vuur maken, verhalen delen kortom samen op reis om jullie bijzondere band te bekrachtigen. Ook als oom/grootvader/mentor of man die de vaderrol vervult ben je van harte welkom om met je nichtje of kleindochter te komen. 

Waarom?

Om binnen een veilige, natuurlijke omgeving de relatie vader-dochter te bekrachtigen. Elkaar zien in wie je werkelijk bent om de band te verstevigen voor nu en in de toekomst. Om als vader je dochter te kunnen laten weten waarin je haar waardeert, eert en om een beter begrip te krijgen in haar behoeftes tijdens de fase van haar overgang van meisje naar vrouw. Wat heeft een dochter daarin van haar vader nodig? Wat kan een vader in deze fase aan zijn dochter meegeven en voorleven?

De vader is de eerste spiegel van het masculine in de vrouw en ook de eerste relatie met de man buiten haarzelf, zoals de moeder deze rol vervuld in het feminine. De verbinding, het vertrouwen, de onvoorwaardelijke liefde en compassie spelen hierbij een grote rol. Door met meerdere vaders en dochters in een tribe te verbinden ontstaat een herwaardering voor de rol van de vader/man en kan het bijdragen aan het waardig innemen van deze plek in de maatschappij en deze te eren. Hierdoor voel je dat je het vaderschap niet alleen hoeft te dragen maar samen, it takes a village to raise a child.

Praktisch:
* Datum: 28 & 29 september 2024
* Voor wie: Vaders met dochters vanaf 10 jaar en er is geen maximum leeftijd voor de dochters.
* Bijdrage: € 444,- (zorgvuldig samengesteld programma, heerlijke maaltijden, overnachting in eigen tent)
* Extra informatie en aanmelding via info@wilde-bloem.nl
* Het weekend wordt begeleid door een ervaren team mannen en vrouwen waaronder Lars Verburg en Agnes Eising

Ervaringen van vaders: