Step Up! Jong Volwassenen Rite of Passage

Step Up! Jong Volwassen Rite of Passage

  • Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud?
  • Ben jij zoekende in wat je volgende stap in je leven gaat worden? 
  • Wil je jezelf persoonlijk verder ontwikkelen als jonge man/vrouw? 
  • Ben je bereid om samen met een bijzondere groep mensen een uitdaging aan te gaan die je leven op een positieve manier gaat veranderen?


Gedurende dit lange weekend zal een groep mannen en vrouwen samen komen om te reflecteren waar ze op dat moment staan in hun leven, waar ze naartoe willen groeien en wat ze ervoor moeten doen om daar te komen. 

Onder de professionele leiding van een team Rite of Passage facilitators worden ze meegenomen in dit transformerende en levens veranderende proces. Ze zullen volledig worden losgekoppeld van hun dagelijkse leven en daardoor een diepere verbinding met zichzelf en hun omgeving creëren. 

Al duizenden jaren erkennen traditionele culturen over de hele wereld het belang van het ondersteunen van individuen om van de ene levensfase naar de andere over te gaan door middel van Rites of Passage. Een Rite of Passage is een overgangsritueel dat een bepaalde fase in het leven markeert. Overgangsrituelen worden bijvoorbeeld gehouden rond belangrijke gebeurtenissen in het leven zoals geboortes, puberteit, huwelijken, menopauze en begrafenissen maar ze kunnen ook worden ingezet om een nieuwe fase in het leven te markeren.

Het markeren van deze transities wordt gezien als fundamenteel in de persoonlijke ontwikkeling van een persoon, maar ook voor de gehele gemeenschap waarin deze persoon functioneert. 

In onze moderne samenleving zijn deze initiaties helaas op de meeste plekken verloren gegaan, terwijl de behoefte aan geïnitieerde mannen en vrouwen groter is dan ooit. We hebben nieuwe leiders nodig die verstandige en evenwichtige beslissingen nemen voor het collectief en de toekomst. We hebben meer mensen nodig die verantwoordelijkheid nemen voor hun acties. We hebben mannen en vrouwen nodig die relaties kunnen aangaan op basis van wederzijds respect en in verbinding met zowel de man en vrouw in hunzelf. Jij hebt nu de mogelijkheid om bewust de volgende stap in je leven te zetten en uit te groeien tot de persoon die jij wilt zijn! 

Spreekt dit je aan?
Meld je dan nu aan, we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

 

Praktisch:
* Datum: Donderdag 12 t/m zondag 15 september 2024

Op locatie wordt er tijdens deze dagen heerlijk gezond voor jullie gekookt door een professionele kok.
Bovendien organiseren we later in het jaar een terugkomdag om jullie ervaring tijdens dit lange weekend als groep nog beter te kunnen integreren. 

Voor meer informatie en registratie https://www.riteofpassage.nl/stepup